Lielais sports

Nesaprotu es šito `lielo` sportu, īpaši jau pēc puspiespiedu pāris stundu olimpiādes vērošanas...
Īpaši jau no skatītājiem, man šķiet pamatīga tukšpaurība... nu grūž lodi, kurš nu tālāk aizgrūdīs, nu zēni mētā bumbiņu pludmalē pār tīklu... forši, bet jēgas tik pat kā nu, teiksim>
kurš ātrāk 3x sasitīs plaukstas, vai kurš artistiskās izbolīs acis, nu un sēž žūrijā, vērtē kurš mākslinieciskāk bola acis, bet skātītāji - JĀĀĀ,JĒĒĒ,HOORāYYY... igauņu komandas acu bolītāju neapstrīdama uzvara.... nu un skan himna.
Tupums, es šito bērnišķīgo māžošanos ar kāju un roku cilāšanu savādāk nevaru uztvert.
Būtu taču kaut ko derīgu darījuši....pļa.

maru (2008-08-20 18:01)      Man kaut kā liekas, ka, pelnīt naudu, riskējot ar savu veselību, lai citiem būtu izklaide - ir vismaz amorāli. Un tas attiecas gan uz lielo sportu, gan, jo īpaši, uz cirka mākslu.

rozamunde (2008-08-20 19:35)      Ziņas par rezultātiem noskatos taisot vakariņas. Vakar arī vingrošanas finālu apskatījos. Un pat patika redzētais!
Diezgan muļķīgi izskatās arī, kad cilvēki pa pārīšiem sakrampējušies izliekas, ka danco - ja "izslēdz" mūziku. Balets bez mūzikas vispār smaidīgs pasākums... Tā jau var par daudz ko.

Sakniite (2008-08-20 19:48)      olimpisko spēļu pamatdoma (tā, kas grieķiem bija)sen jau pazudusi. viss tikai milzīgas naudas pārbīdīšanās, patiesībā ar to tiek maskēta kārtējā azartspēle. un lielākā daļa sportistu jau diezgan jauni kļūst par kropļiem, bet, kad paklausās kādu interviju- garīgi neattīstīti kropļi ir bijuši vienmēr

homodauns (2008-08-20 20:43)      Viss balstās uz veco "labo "egoismu- visās darbībās >es ...es..es ..!:(( ...maķ viņu

JurisK (2008-08-21 00:43)      Es gan esmu par lielo sportu, lai gan tik pat kaa neko neskatos, nav laika. Zheel, ka te nav lucrum, vinja apskaidrotu, ko noziimee miljonu cilveeku viena doma. Pie tam sportaa lielaakoties taa doma ir pozitiiva. Naudas rauseeji sagandee visu, tas nav jaunums. Pie tam ,mani vinju nauda neinteresee, kaa teica kaiminjsh - paldies, man pasham savs!:))

KONSUL (2010-01-29 12:07)      Divainaa kartaa, bet varbut logiskaa, interesee tikai tie sporta veidi, kuros pati esmu kaut kaa piedalijusies... pa TV skatiitise varu tikai tenisu.... nu it kaa arii burashanu, bet tomer nee, jo loti daudz izjutas nevar paradit...:)

Skumjais26 (2017-03-19 08:04)      Labak sports, nevis dzerstisanaas ar kadam kompanijam. :) Katram virietim ir jasporto, bet iesaku tikai savam priekam vai veselibas uzturesanai. Lielais sports un cina par medalam ir laba lidz bridim, kad sak bojat veselibu. Es ari biju Latvijas rekordists reiz, bet laicigi apstajos, lai saudzetu veselibu-kad jutu muguru doendienaa, partraucu, nevis dzinos pec nakamaas medalas. Bet lietderigak neka staigat un dzert vai zalo kuriit! Kadi gan daudzi jauniesi-lielas citiem pa seju sadot, bet ja ieliks sporta zale vai lauku darbos, ne vella neizturees. Dzersanas rezultats. Alternativa-sports. Bet ar meeru, ka jau visu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu