"Hokeja spēles laikā ASV sasniegts apmeklējuma rekords"

Ir lietas, kuras es nespēju izprast. Piemēram attēlā redzamo pūli(linkā).
Simts un vairāk tūkstoši cilvēki auro un pārdzīvo par... ko?
Par to, ka Mičiganas štata universitāte pārspēs tā paša Mičiganas štata koledžas komandu spēlē, kur vajag dzenāt ripu.
Labi.
Bet KAS no tā? Rēc, raud, pardzīvo, pērk biļetes(tur esot stāvējuši naktī pēc biļetēm), lai skatītos KO? Kas viņiem, tiem simc tūkstošiem no tā, ka uzvarēs tas vai otrs?
Es labi saprotu atlētus, viņu piedrīgos, bet pūli? Kā var rēkt un pārdzīvot par to, kas nekādā veidā neiespaido pilnīgi neko, kam nav nemazākās jēgas?
Nu... viņi sasēstos savās univeru komandās un lauztu sērkociņus uz ātrumu, katrs savos skaistos formas tērpos. Priekš KAM? JA neder naudu uz dalībnieku, tad kāda tam nozīme?
Fani man varētu izskaidrot vienu lietu.
Tā pati Krievijas hokeja līga. Priekš kam? Kas JUMS no tā? Sīčiem naudas vairāk? Pašapziņa vairojas? Labi. Un ja zaudē? Arī vairojas? Racionāli es nespēju šito izprast...
http://www.tvnet.lv/sports/hokejs/357663-hokeja_speles_laika_asv_sasniegts_apmeklejuma_rekords
Tīrā veidā tirliņu izklaides, pa manai saprašanai.

tiritomba (2010-12-13 11:05)      es hokeju neskatos. neinteresē. tomēr, tomēr ... es visu laiku uzskatīju, ka ... mūziķiem studijas albūmi ir pats labākais, ko vispār var klausīties, līdz kamēr pati neaizbraucu uz ... Parīzi, uz DM koncertu. un sapratu, cik ļoti esmu kļūdījusies!!! trešdien biju uz De/Vision koncertu Nabaklabā, un vēlreiz pārliecinājos, ka tomēr dzīva klātbūtne ir kaut kas netverami, kaut kas tāds, ko aprakstīt nevar ... un sestdien skumu, jo netiku uz STandArt koncertu ILY bārā ... jo ... es jau esmu pārliecinājusies, ka dzīvo nekad nevar atkārtot, pat ierakstot to, nevar atkārtot, jo trūkst klātbūtnes efekta.

trafs (2010-12-13 12:40)      Cilveex, Tu tāds prātīgs cilvēks, nu kas tur ko nesaprast - kas nu kuram patīk ! Citam patīk "kultūra" - teātri, kur viss tiek tēlots, kur staigā daži āksti pa skatuvi un bļaustās, citam patīk hokejs - ātrākā komandas spēle, kur neviens netēlo, kur viss notiek pa īstam !

dzipostar1 (2010-12-13 13:50)      Tev to nesaprast, jo laikam pats ne par ko nepriecaajies!

kolhoza_partorgs (2010-12-13 17:57)      katrs sajūk prāta pa savam... neizmirstiet to, kolegas!

garaamejoshais (2010-12-13 19:21)      Tu nekaa nesaproti :))... viirieshiem pa lielam vispaar patiik sports, tas taakaa muusdienaas aizstaaj mediibas, kas bija sen, sen, sen aktuaali... kaa arii saancensha gars kas +/- katram ir kopash dzismhanas. A tas kas mees esam par vienu vai otru komandu skaidrojams ar indiviida veelmi piedereet kaadai grupai..

par tiem seerkocinjiem pilniigi nevietaa saliidzinaajums. ko ir interesantaak skatiities hokji kur ir actions vai spicku lauzshanu?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu