Dalība Nordea maratonā :)

Man te ienāca prātā - vai daudzi, kas ik dienas tusē pie datora, skries arī kādu no Nordea maratona distancēm? :)

Juris77 (2011-05-20 21:40)      Es vienmēr esmu apbrīnojis veiklus biznesmeņus, kas spēj pārdot sniegu eskimosiem. Ar tiem visiem Nordea un Nike skrējieniem ir tieši tāpat. Cilvēkam tiek pārdots viņa paša prieks un hobijs:)) Par to, lai paskrietu viņš maksā Nordea vai kādam citam 10 latus gabalā. Man pašam patīk paskriet, daru to vairāk kā 10 gadus vairāk vai mazāk regulāri, patīk arī uz sporta zāli aiziet dzelžus pacilāt, tad jūties mundrāks. Bet man nav ienācis prātā kādam maksāt čiriku par to, lai vienkārši paskrietu kompānijā jebšu precīzāk izsakoties aunu barā:))) Es skrienot labi jūtos pats ar sevi, izdzenu sliktās domas, negatīvās emocijas, uzlādējos pozitīvi. Manuprāt, tādai nodarbei liels bars nav nepieciešams.

SievieteMelnaa (2011-05-20 23:12)      Tiigjeriite, ja Tev skrienot ir garlaiciigi, tad iesaku pielikt tempu. Garlaiciigi ir skriet ljoti leenu, nedaudz atraak, nekaa ejot. Skrienot normaalaa tempaa, cilveeks nogurst un saka peetiit savas fiziskaas izjuutas, saak ciiniities ar sevi, lai neapstaatos. Skrieshana ir vesels piedziivojums un labs veids kaa treneet gribasspeeku. Piedevaam pazuud pilniigi viss liekais svars.
Juris77 atkals samuldeejies par devinjiem :DD ja Tu buutu skreejeejs, tad Tu saprastu, ko dod sacensiibas.

peljux (2011-05-21 08:19)      skriešu.

Juris77 (2011-05-22 01:12)      SievieteMelnā. Tu joko? Vai patiešām uzskati, ka viss tas aunu bars iet uz maratonu sacensties un pilnā nopietība domā uzvarēt?:)) Man nevajag skriet 40km, lai sev vai kādam citam ko pierādītu, es skrienu savam priekam un savai veselībai. Man pārslodzes un nodilušas ceļgalu locītavas ap 40 nafig nav vajadzīgas, visu ar mēru:) Ja kādam interesē 20 km, 40 km, ņe probļema, uz priekšu, mani tādi gabali neinteresē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu