sieviete un vēders!

cik gan ilgi sieviete pie sava nošļukušā vēderiņa var vainot dzemdiibas??? manā gadījumā tas noticis jau vairākus gadus atpakaļ un kā ar to labāk cīnīties?

Vucis    2 Teikšu tā: ja kādu mīl, tad mīl ar visu ļumīgo punci. A, ja nē, tad nafig moki nemīlamu sievieti (dzīs mežā - vai nav ģeķis!) un mocies pats (neba ģīmis nemaz nesaviebjas, uzlūkojot viņu kailu?). Jo šodien tev traucē puncis, rīt traucēs raupji elkoņi, aizparīt tas, ka viņai ir ap acīm uzradušās krunciņas, aizaizparīt sirma matu šķipsna... un tā bez gala. Labāk tiec skaidrībā, kur ir tava problēma un nemeklē to sievietē.

Mel_lene_back      Kas tur nošļucis? Vai muskuļu un tauku vaina, vai āda izstaipīta? Katram sava specifika... Ādu atpakaļ vairs īsti nedabūs.

dogville      kaada nu kurai kjermenja konstituucija-man peec paaris stundaam,kad beerns piedzima, no veedera ne minjas nebija.Varbuut taapeec,ka vienmeer piekopu fiziskas aktivitaates.Bet veedera presiiti jau tv maajaas skatoties var ik pa briidim trenneet.

Ai_rina      Dažām sievietēm grūtniecības laikā,āda uz vēdera nespēj padoties,pastiepties līdzi bērna augšanas apmēriem,tādēļ zemādas audi plīst,veidojot neglītas rētas.Tādām sievietēm neglīts vēders var palikt uz visu mūžu.Nošļukušam vēderam pēc dzemdībam labi palīdz ,,saņemties,,speciālas jostas,pēc atveseļošanās,vingrojumi.Sieviete,kurai svarīgs pašas augums,vienmēr interesēsies pati,kā mazināt grūtniecības un dzemdību radītās sekas.

zeera      Dogville: "Kāda nu kurai ķermeņa konstitūcija.."
Nevar saprast, ko izdarīt ir grūtāk - saprast šī teikuma nozīmi vai arī to, kādā veidā uzfrišināt noļukošo puncīti :)

Tessa    3 trakums.iedomajieties,iepaziistas sieviete ar shito tirlinju,pat patiik vinjsh vinjai.nu,kada ir,tada ir,neviena nav ideala,kadai kajas iisas,kadai liikas,kadai vel kads trukums-katra mes esam savadaka.
nu,pargulj.
a shamais idinjsh iznak neta ar savu eseju par vinjas tjipa trukumiem.
da tadiem vispar nepienakas neviena.arii ne sekss,kur nu vel miilestiiba.tupaks arii paliks tupaks un beigs ar smirdiigu minetu stacijas tOlete.
tas tev par njirgashanos par sho damu.

zity      Un kāpēc uzreiz atrunas? Nebūtu bijis bērna, gan jau arī vēders labāk izskatītos. Bet nu, ja pēc bērna nepaveicās vai vnk noslinkots, tad pāris gadus pēc dzemdībām jau skriešana pa mežu vai sporta zāle nez vai vairs palīdzēs... Vislabāk jau - operācija. Krāj tik naudu, ja gribi sievietei smuku puncīti...:)

dogville      zeera-paskaidroju-citai daba pati visu kjermeni sakaarto,bet citai vajag lielu gribasspeeku un profesionaalu paliidziibu.Vai tapa skaidrs?!:))

art_deco    1 Tu vari samaksāt par plastisko ķirurģiju? Ja nē - tad sēdi un aizveries.

mieriigais5  1   pamet tādu, jo viņa tak ir lūzere, priekš kam tev tādu, tāpat kā daudzas šeit esošās pasažierenes pamestu vīrieti, ja tas zaudētu darbu, tādas analoģiskas pārdomas :)

zity      mtz, a ko Tu pats tāds nervozs? Vai tik problēma nebūs tā, ka Tu nevari pārdzīvot, ka Tava sieviete nesporto,sēž mājās un rij kūkas un varbūt tāpēc tāda apaļīga. Nevis tas, ka puncis nošļucis... Ne jau visiem apaļumiem vingrošana līdz!

bourbon_street      cerams, ka nākoša tēma nebūs - vecis un celulīta pakaļa :D

verso      Nu neesmu no resnajām, bet šādi jautājumi var uzvilkt jebkuru sievieti. Ir jau ģenētiski dažām, kurām āda nav elastīga, kā rezultātā rodas strijas un vēders nesavelkas, ir tādas, kas i pēc 5 gadiem var uz mēles kāpt un turpināt modeles karjeru. Tas taču tāpat kā ar resniem un tieviem cilvēkiem - abi ēd vienādas porcijas, vienam kā pīlei, a otrs pat no svaiga gaisa pampst. Tak 101 situācija. Tostarp ir arī sliņķes, kas visu noveļ uz bērniem. Kas vainas Tavai vai ne Tavai sievietei, to te neviens nepateiks ;)

NikaTaNau      Bija ķādai paziņai tāda nelaime pēc dvīņiem. Vēders izstaipīts, gūlās zem skalpeļa un... neveiksmīgi. Bija skarts kautkāds nervs un sieviete palika kliba - viena kāja vairs taisna nebija dabūjama.

Kas labāk - puncis vai kliba kāja? Un, ja nu tavai družkai kāda slimība vai nelaime uzbrūk (ir taču gadījumi) - nu, tur psoriāze vai vēl kas? Tu taču paķersi koferi, vai ne?

garinsh207      :)ir dazadas sievietes, tadas kuras par savu ķermeni nerupejas-ne fizisko aktivitāšu, ne pareiza ēšana.kremu uzsmērēšana neskaitas:)un ir tadas, kuras rūpējas-uztur sevi formā ar fiziskam aktivitatēm, piedomā par to, ko ēd.
dzekiem atliek tikai izvēleties uz kurām acis mest:)un tad nebūs tadi jautājumi. otru piespiest mainītes nav jēga, bus tikai pretreakcija un dusmas:)

laukutante      Nu paliks sieva slaida ar stingru vēderu, bet vīrs vienalga to napamanīs, vai atradīs kaut ko citu, kur piekasīties. Ja mīl, tad mīl tādu, kāda ir...vēl jo vairāk sava bērna māti.

Just_      Uzreiz pēc dzemdībām vajag valkāt ap vēderu tādu pastingru bandāžu, tas tiešām palīdz. Bet vispār... interesanti, cik daudz šis uz mežu dzinējs ir gatavs ziedot no sava komforta, darīt kaut ko, kas galīgi nepatīk, lai tikai sieviete justos labāk?

rudaa_lapsa      Ir fiziski trūkumi, nepilnības, bet ir arī kas smagāks - morālā kroplība - un tā nav ārstējama... Šādu kropli pat savam ienaidniekam nenovēlu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu