Kamdēļ florbols mazpopulārs starp meitenēm?

Kamdēļ florbols mazpopulārs starp meitenēm?Sākoties tumšajiem vakariem manuprāt ideāla nodarbe komandā gaišās telpās. Manuprāt arī ļoti demokrātiski izcenojumi. Vajadzīga vien nūja par...kapeikām! :)
Un izskrieties var riktīgi- vari minūtes laika izlikt sevi laukumā visu...un nomaiņa.. :D~

JurisK      Tādi nu mums meitieši - florbols neskaitās kruta!:) Kruta ir visādas kalanētikas un jogistiskas padarīšanas glaunos sporta klubos. Nu varbūt vecākām dāmām kaut kādi dīvaini danči. Centies, popularizē, varbūt kādai arī iepatīkās tas, ko ne visas dara!:)

Skaidrite_Leeninna      Hokejs, futbols, florbols nepavisam nav sievišķīgi sporta veidi un aizgūti no vīriešu komandu sporta. Un mandomāt, lielajam vairumam sieviešu nav interesanti skatīties tādā bumbiņas dzenāšanā un no vīriešiem arī gan jau arī šajā sakarā ne mazums repliku izskanētu. Kādēļ vajag kaut ko mākslīgi veidot? Interesanti, ar ko tad nodarbojas florbolistu - vīriešu sievas un draudzenes? Karogs rokās! -sāciet ar savu tuvāko sieviešu iesaistīšanu.

avotsliels      Nu, a kāds labums no tāda florbola. Vai var nodzīt speķīti, vai gaļu uzaudzēt? Vai varbūt uzlabot veselību? parasta izklaides industrija

Ljekainiitis      Man te paziņa kā reiz nesen aizgāja paskatīties sieviešu florbolu. Tādas savstarpējā niknuma izpausmes un agresivitātes izpausmes sen neesot bijušas redzētas :)

elsa      Onkuliņu vnk uzbudina iesvīdušas meičas, kas miniatūros soprta tērpos viena otru klapē ar nūju. Gandrīz kā dubļu cīņas.:D

violinn      Nē. Negribētu, ka meita trenētos florbolā.:) Bakstīšanās, ""leņķītī" jāskrien´, diezgan brutāli. Man vienīgais no sporta veidiem, kur komanda, patīk volejbols. Nav fiziskā kontakta, inteliģenta spēle. Nu jā, pirkstiņi laiku pa laikam izsisti.

Pienenpuka      Tagad, sākoties ziemai, skolā spēlējam florbolu (pārsvarā sanāk basketbolu) arī neesmu komandas sporta veidu cienītāja, bet brīžiem prasās uzspēlēt, izārdīties, iztrakoties, protams, bez neskatāmām traumām. Ja ir vēlme un interese, var atrast ļoti daudz dažādu gan parastu, gan neparastu nodarbju, lai ziemas vakari nešķistu nomākti(kaut tie ir ļoti skaiti, īpaši ja ir sniegs) :)

piparbecinja      kas tas tāds un kā to spēlē?

kokote      Ja tie tērpi būtu kā tenisistēm ar svārciņiem, tad vēl varētu tā nopietni apsvērt pievēršanos šim sporta veidam :)
PS. a par traumatismu: vēl tikai trūka, lai treniņos traumētos, a spēlē, kurš tur daudz skatās, kur un kā ar hļušku trāpa- i piekrītu tam, ka sievietes pēc dabas ir azartiskākas un nežēlīgākas (a maigām būtnēm sporta spēlēs vispār nav ko darīt) :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu