Tetovējumi uz ķermeņa dažādās vietās, par dažādu tematiku

Jautājums sievietēm - vai Jums patīk, ja vīrietim uz ķermeņa ir dažāda izmēra un tematikas tetovējumi -puķes, ķēdes, putni, ex vārdi, bērnu vārdi, sacerējumi ( uz sāna) utt. Vai tas būtu šķērsli iepazīties?

kaoma    3 Māksla patīk. Cietumnieku tipa ne

kuks10    3 vienreiz jau bija šis topiks..un domas neesmu mainījis,šitāda huiņa man personīgi neuzrunā..ir jau redzēti skaiti un gaumīgi,bet redzot zeku figņas lētas...rēcīgi izskatās DDD

Vanesa15    4 Kas būs vecumdienās, kad āda sačervelēsies? Gludinās tos tetovējumus? :D

Torpedo    1 Es domāju, ka te ir tieša saistība ar izglītības līmeni un izlasīto grāmatiņu daudzuma - jo mazāk, jo vairāk patīk visādas mežoņu tipa izklaides - tipa visādi spoži grabuļi un "māksla" uz paša miesas. Bija tāds forš stāsts par šo tēmu, ko Plēpis pasniedza - "Atceries, Ernu!" :D

limonija  1 3 Nepazīstu nevienu ar intelektu apveltītu personu, kura ar to(tetovējumiem) aizrautos...Varbūt vnk sagadīšanās - nekā personīga.

Torpedo      Nu ja, limonija, tieši tā - sieviete izraksta pati sev "Inteliģences nabadzības apliecību", ko katrs gudrs vīrietis uzreiz novērtēs

DanaL  1 4 Tetovējums ir no tās pašas mākslīgā skaistuma sērijas, kur silikona krūtis, botoksa lūpas, - mazvērtības kompleksu un sevis necienīšanas nomocītajiem.

Tessa  2 6 tetovejumiem ka tadiem nav nekadas vainas, pilsonjiem vismazak ir jautraucas, ka izskatas citu augumu fragmenti :D bet pilsonji atrodas savos stereotipu buros un vinjus krata gan tetovejumi, gan permanenta makijazha, gan citu liekais svars, gan, piemeram, tas, ka Torpedis nekad nedabus savu shaurdupšaino zirgasti.

ij ko jus dariitu bez ta visa? :DD

jurks    2 Es laikam esmu vecmodīgs un uztveru tetovējumu kā kaut ko netīru! Cilvēka ķermenis ir kaut kas brīnišķīgs un kas darās cilvēka galvā lai labprātīgi ļautu sevi sasmērēt?? Salīdzinoši varētu iedomāties ķermeni kā ar medu pilnu mucu kurā iepilināts darvas piliens!! Redzot dažu labu pop kultūras pārstāvi, prātam neaptvert, cik ļoti sevi jāmīl, lai sev kaut ko tādu izdarītu! Vecumdienās varès sevi ierāmēt un izstādīt muzejā!! Var būt arī nostrādās kā biedinājums nākamajām paaudzēm nedarīt tā!!

Torpedo    1 jurks , es domāju, ka tam ir tieša ietekme no ASV filmām, kur visādu meksikāņu bandu sliktie zēni ir notetovēti no ausēm līdz papēžiem. No no sērijas - jo tuvāk saviem senčiem mērkaķiem ir cilvēks, jo vairāk notetovēts. Bet visiem vešiem tak gribas būt par mērkaķu bara lafas tēviņiem, tāpēc mērkaķojas pakaļ. Vispār jau tur ir tieša sakarība ar izglītības trūkumu un tetovējumu daudzumu. Bet, izejot no tevis teiktā, tikpat pabriesmīgi izskatās sievietes ar krāsotiem matiem, lūpām un nagiem. Nerunājot nemaz par silikona krūtīm un botulisma lūpām. Klaja ņirgāšanās par savu ķermeni. Nu, neko, draudzīgi kāpjam atpakaļ kokos :D

jurks      Ak tad neērtības atrododies kokā un nodarbošanās ar izkrāsošanos ir piespieda mūs nokāpt no koka?? Tāda ir Tavā izpratnē ir cilvēka evolūcijas gaita?? Turpinājums velk uz diezgan šausminošu ainiņu, gan jau ka šausmenēs redzamais ir kā cilvēka ārējā veidola paraugs, attīstības kulinācija!! Uz pieres būs ietetovēts svītru kods! Un tt.

riks086    3 Dienas gudrības sadaļā te kādreiz izmeta tādu joku - tetovējums ir pastāvīga liecība par īslaicīgu prāta aptumsumu... :D :D :D

oooox      Tas ir mietpilsonisms. Ir divas dažādas lietas, kad tetovējumu taisi sev vai izradisanai. Man ir 1 vietā, kas nav atklāta publiskai apskatei. Ir forši

Eheeeeei      Man patīk, pašai arī ir tetovējums un lūkojos pēc nākamā. Pārējais jau gaumes lieta, kā viss uz šīs pasaules..

fargo      šķērslis būtu tad, ja sieviete tupinātu šādas lietas. pagātnes izdarības daudziem ir arī vizuāli redzamas.

un vispār "...jums nebūs iegriezt zīmes savā miesā, nedz savās miesās iededzināt rakstus..."(bībele)

Geisha  1   Te ir muzeja eksponātu saiets? Aļo, derevņja! Mūsdienās taisa tetovējumus uz noteiktu laiku un, ja nepatīk var izdzēst. Silikona krūtis, dupšus ievieto arī uz laiku un tad tie ir jāmaina. Tieši tāpat arī tetovējums vai permanentā makijāža pēc 2 - 3 gadiem ir jāveic korekcija. Protams, ka likvidācija ir nedaudz dārgāka nekā tetovējums. Un pat rētaudi nav. Protams, ka ir jāpiestrādā , lai āda atkal izskatītos gluda. Tas ir bizness. Par hennas tetovējumiem arī neko neesat dzirdējuši? Skaistumkopšanas bizness strādā uz urrā.

jurks    1 Protams ka tetovējumi un silikoni ir uz laiku, jo tak nedzīvojam mūžīgi!!

DanaL    1 Geisha (08:03). Ieliksim silikonu - izņemsim, uztaisīsim tetovējumu - noņemsim. Pa vidam korekcija, tehniskā apkope, plastika ādas izlīdzināšanai... Forša plastikas ķirurgu un kosmetologu reklāma. Apmēram skaidra Geishas darbības joma.

Un jebkurš oponents - eksponāts un derevņa. Rullējam :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu