Šķēpa mešana Latvijā - bezcerīgi?

Vienīgais sporta veids, kurā mazā Latvija gadu desmitiem bijusi lielvalsts, ir vīriešu šķēpmešana. Tas, kas noticis; jeb, pareizāk sakot - nenoticis; šonakt, ir nožēlojami. Runa nav pat par totālu izgāšanos vienās konkrētās sacensībās (ak, vai - tik vien tāds nieks, kā Olimpiāde), bet gan par LV vīriešu šķēpmešanas norietu - tā kļuvusi letāli Sirma.

Cerams, Madara būs stiprāka pa LV vīriešiem.

Chris1986 (2016-08-18 23:14)      Veltīgi man te mīnusuņus salika, kad teicu, ka galvenais vainīgais pie pašreizējās katastrofas ir kapitālisms. Tieši iekārta ir tā, kas atņem cilvēkiem ideālus un vēlmi censties kko darīt idejas dēļ, jo tagad visa ideaja un ideāli ir tikai un vienīgi - nauda, nauda, nauda. Bet maza valsts sportā var kko sasniegt tikai uz patriotisma un kolektīvisma emocijām. Bet patriotisms ir galīgā d.., jo cilvēki tak vismaz kaut vai intuītīvi jūt, ka kkas ir galīgi aplami - ka viņiem viss tiek atņemts, lai kādiem būs nesamērīgi daudz. Tad viņiem galīgi piegriežas un atmet visam ar roku - lai tad tie, kas visu sagrābušies arī ir tie patrioti - nav ko mūs te turēt paklausībā un čakarēt samdzenes ar savu uzsildīto patriotismu!

coldlands (2016-08-21 11:32)      Par labu sportistu var saukt tik to, kas medalas iegust biezi, bet ja ta ir bijusi tik viena reize, un visas nakamajas sacenes neka, tad ta bij vienkarsa haljavas veiksme.
Un nevajag piesaukt valsts iedzivotaju skaitu, vai tad kinietim, vai kanadietim ir garakas kajas, septinas rokas, un milzigakas plausas prieks labas kandiskas, tacu ne?!

Chris1986 (2016-08-21 13:32)      nu, būtu latvieši dabūjuši kādu medāli, tad mēs te visi justos vērtīgāki - sak, re kādi mēs latvieši stiprinieki? Kkāds bērnudārzs. Nav ko lepoties ar svešām spalvām, jāspodrina savējās

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu