Kas jums no šīs olimpiādes patīkami labais paliks atmiņā?

Lūdzu, atbildiet tie, kas kaut ko skatījās, nevis no sērijas "neskatījos, jo viss tur slikti".
Mans top 2
1) Esteres Ledecki uzvara supergigantā un reakcija uz to :)
2) Hokeja finālspēles sižets

Paula6 (2018-02-25 22:56)    3 Centos visu noskatīties, izņemot kērlingu, jo nesaista. Patika uzliktā augstā latiņa olimpiādes atklāšanā un noslēgumā...cerams, ka Pekinā un Tokijā nebūs sliktāk. Mūsu sportisti bija tiešām malači, lai gan viens otrs ne visai bija apmierināts, bet tā notiek sportā...zinu kā tas ir. Sajūsmināja šodien M. Bergena distanču slēpotāja, kura ieguva 8 medaļas olimpiādē un 46 gad. ātrslidotāja no Vācija un mūsu daiļslidotājs D. Vasiļjevs, kurš gan palika 19. vietā, bet parādīja sevi paraugdemostrējumos, kā arī jaunieši jaunatnes disciplīnās un kalnu slēpošanā. Pārdzīvojums par M. Dukura neveiksmi, bet tas nemazina viņa nopelnus! Mūsu sportisti izlika sevi visu, tik kā nu kuram paveicās. Kaut vai vairāk cilvēku, arī gados, vairāk pievērstos sportiskām aktivitātēm!

valmierietis333 (2018-02-26 01:01)      Redzēju aptuveni pa lielam visu - vieglāk pateikt ,ko neskatījos - kērlings neinteresē - toties pāru sacensību finālu paskatījos un tikai dēļ Brizgalovas , tādēļ vien bija vērts skatīties - tas nekas ,ka medaļu atņēma ...
Daiļslidošanu neciešu - visi tik ātri kustās ,ka nevar šos pat kārtīgi apskatīt - nekāda prieka ; secināju ,ka daiļslidošana kaut cik skatāma ir tikai bildēs ! Un no bildēm ar uzzināju ,ka mums skaista jauna slidotāja , pirms tam neko nezināju par tādu !
Snovborda fans ar neesmu !

- Bet nu par patīkamo : baudāms un neparedzams biatlons - baltkrieviešu uzvara stafetē bija kā saldais ēdiens ! Arī zviedri un zviedrietes pārsteidza ar lielisko sniegumu - nebiju kādu laiku sekojis biatlonam līdzi - tādēļ man tas bija milzīgs pārsteigums !
- Hokeja izšķirošās spēles bija lieliskas (pateicoties NHL vadībai) , fināls bija skaists , bet vairāk gan patika vācu-kanādiešu pusfināls !
- Daudz uzmanības veltīju kalnu slēpošanai !

Bija arī daži interesanti tērpi , ļoti patika vācietēm renes sporta veidos ; arī amerikāniešu ātrslidošanā.

- Visvairāk kaitināja komentētāju OAR pilnā nosaukuma nepārtraukta piesaukšana , tā it kā tā būtu kāda citplanētiešu valsts , kas speciāli atlidojusi uz Zemi ,lai Olimpiādē piedalītos ! Tas ļoti traucēja uzklausīt informāciju , kad viņi sāk māžoties ! Tad jau ASV ar pilnajā nosaukumā visu laiku jāsauc !
Vai arī , nevis Latvijas olimpieši , bet gan Latvijas Republikas olimpieši vai atlēti ! ;)

valmierietis333 (2018-02-26 01:12)      Pirms Olimpiādes visvairāk biju uztraucies par hokeja turnīra kvalitāti un skatāmību , jo dēļ NHL spēlētājiem ,domāju ,ka turnīrs būs tik pat neinteresants kā futbols vasaras Olimpiādē , kur ļauj spēlēt faktiski jauniešiem !

Bet es uzskatu ,ka Olimpiādē ir jāpiedalās vislabākajiem sportistiem no katras valsts , bet nevis vērot jauniešu turnīru pasaules zvaigžņu vietā!

Hokejā vismaz varēja citas izlases izcelties ,kam citos apstākļos viegli neklātos! Slovēņi ar labi spēlēja!

sisqo (2018-02-26 09:25)    1 Parasti skatos atklāšanas ceremoniju bez sportistu parādes, kas priekš manis ir visinteresantāka daļa. Šoreiz gan no ceremonijas paskatījos tik cik ziņās rādīja, un tas arī viss. Sporta spēles mani kautkā galīgi neinteresē.

furnitura (2018-02-28 04:15)      Mans Olimiādes atkklājums - daiļslidotāji! Vislabāk patika seksīgais franču treneris, uhhh!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu