Viedoklis par velosipēdu

ko domājat par šo?

http://zzk.lv/lv/product/1165/trekking-28/

kurš kaut ko saprot no velo, kādas domas ir par konkrēto modeli.

cardreader (2018-05-15 22:43)      Normāls veļļuks, vecos laikos šito sauca "Aист" :D

av2 (2018-05-16 05:54)      kopumaa nav ne vainas. Alumiinija raamis, buus viegls.Par kaadiem amortizaatoriem vissi te cciikst, nezinu. Nav vajadziigi ielas felliitim ! Un ar kaartigu kalnu velosipeedu braukaat pa parastiem celliem...nu, nu:)
Zzeel , ka nevar redzeet detallas tuvaak.(kkeedes mehanisms, pedaalli, rumba , bremzes , riepas) Un kaapec nav modella/razzotaja konkreets nosaukums ? Tad vareetu saliidzinaat cenas pie citiem paardeveejiem.

Apriori (2018-05-16 07:51)    2 Tavai vajadzībai es 1. nepirktu jaunu vello- pie laba lietotu vello tirgotāja dabūsi tādu pašu nosvītrojot pirmo ciparu no jauna summas, 2. izvēlētos vello ar "sieviešu" tipa rāmi - ja jālēkā augšā lejā un nav vairs 18, tad ar tādu ir ērtāk un ja sapinies meistarībā, tad evakuēties no tāda ir daudz drošāk - neriskējot ar iespēju pie vēl bērniem vairs netikt. Lai veicās!

WYWH (2018-05-16 08:36)    1 19:27 ... par nepiemērotību
ir gan šāds, gan MB tipa. ar šādu aizbraukt līdz ciema veikalam pāris km pa asfaltu ir ok. braukt uz ezeru (vai tipa treniņā) pa zemes un grants ceļiem un uzkalniem augšā lejā ir pilnīgi garām. pirmkārt jau ģeometrija tāda, kas paredzēta relaksētai sēdēšanai un ripināšanai nevis aktīvai braukšanai. smags, riepas šauras, zobratu pārslēdzēju grupai var nepatikt slodzes utt utml

neatbilstošs velo var nosist visu velo braukšanas prieku. vienkārši negribēsies uz tā sēsties. vai arī taisni otrādi, atrodi īsto velo un iegūsti jaunu impulsu ar to tikt vairāk un tālāk. tāda vismaz man personīgā pieredze

šķiet, primāri tomēr ir saprast kur un kā grib braukt. un tad attiecīgi izvēlēties

AivarsN (2018-05-16 13:20)      Velosipēds pirms iegādes noteikti jāizmēģina. Nav viegli mūsdienās nopirkt velosipēdu,ar kuru tiešām būtu patīkami pārvietoties. Salīdzinot ar vecajiem labajiem tūristniekiem,kuriem bija ļoti maza rites pretestība un svars nepilni 13 kg,tad tagadējie jau ir kā bruņumašīnas. Ja par konkrēto modeli,tad es nekad nepirktu ar taisno stūri,jo ilgstoši braucot rokas nogurst. Ja nav paredzēts tālu braukt,tad labāk tiešām bez ātrumiem, sieviešu velosipēds ar izliektu rāmi,ērtu stūri un 28" riteņiem. Ļoti būtisks ir ērts, piemērots sēdeklis,lai netraucē asinsriti un līdz ar to potenci.

Nenotveramais (2018-05-16 19:47)      Man ir šāds tik Sudraba krāsā pirkts 2000.gadā...
Pa pāris gadiem noripināju ap 3000 km 😋
Vispār nekādu tehnisku problēmu...!!!!
Tikai kjēde izdila dēļ jurmalas smiltīm.. 😊

Mans tik bez bagazhnieka un blekjiem ari stures iznesums parastais.. 🤔
Doties svars tikai 11.kg200gr.
Par svaru padomā.. ja Tev tas velo bus jastaipa pa kāpnēm augshā lejā..

Jā velo nav domāts Sacensibām bet svetdienas izbraucieniem un darbs -mājas -veikals Labs variants...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu