Slēpošana "Zviedru cepurē"

Ko varat pastāstīt par slēpošanu "Zviedru cepurē"? Vai tuvākajā apkārtnē ir veel kāda trase?

lietotajC (2004-01-19 15:33)      labaak brauc uz Milzkalnu. kaut gan kalns tur biku sarezhgjiitaaks par videejo, bet visumaa labi iekaartots. izskatiijaas apjomiiga noma, skats uz kalnu caur lielajiem logiem no kafijuzhnjika - baigi labs. tualete, noma un kafee - kalna pakaajee.

snovparks interesants, ar dazhaadiem slaidiem, dazhaadas konfiguraacijas trampliiniem.

uz lielaa kalna bija viens Big Air trampliins - perfekti uztaisiits!

miinusi - taa kaa snowoju, tad man principaa ne visai patika shkjiiviishveida paceelaaji, bet no otras puses - pofig! :) kafejniicaa - it kaa serviss labs, bet ir tikai Aldara alus (mans personiigais miinus :) ) un oficiante bija diezgan liela bremze.


a Zviedru Cepure - biju tur pagaarshgad - trase garlaiciiga, da veel pilna ar visaadiem suudiem...

un_vispaar (2004-01-19 15:34)      http://www.slalom.lv/index.php?rein a.php

te ir ļoti labi sagrupētas visas Latvijas ziemas trases ar sīku informāciju - Atrašanās vieta, piedāvātās iespējas, cenas, darba laiki u.c.

lai veicas! :)

Pussy_cat (2004-01-19 15:34)      zviedru cepuree ir lloti forssi, ja brauksi,tad nenozzeelosi.

Trinity (2004-01-19 15:36)      Milzkalns ir okei - labs staavums un paceelaaji...tikai,kad biju tur shosestdien baigi suudiigais sniegs bija un kalns galiigi netiiriits...

fluu (2004-01-19 15:39)      Zviedru Cepuree,var maaciities sleepot!Kopumaa trase tieshaam garlaiciiga,ja nu vieniigais nav daargi,un ilgi straadaa.Vieniigais pashvaki tur veel ar dabiigo sniegu,tad labaak izveelies Vidzemes trases.
LietotaajC,aizmirsa Milzkalnei veel vienu plusu piemineet.Tur ir gardrobes un dushas.

lietotajC (2004-01-19 16:07)      jaa, Milzkalns vareeja buut labaak "apriikots" ar sniegu.

jaa dushas un garderobi neredzeeju. garderobes ir arii Zhagarkalnaa, bet dushas Bailjos. tachu spriezhot peec paareej iekaartojuma Milzkalns vareetu buut priekshaa shajaa zinjaa.

P.S. sveetdien biju iebraucis jaunajaa Kaarlju trasee, pie Ierikjem. Skats labs, trase - diezgan sliktaa staavoklii (nu ja jums vecs inventaars, vai pofig uz to, tad var braukt bez bazhaam).

neLietojamaisC (2004-01-19 16:13)      Skats labs - domaats - skats no kalna uz dabu, tjipa taalu var redzeet un sajuuta forsha!

:)

ings (2004-02-18 12:18)      dzivoju blakus trasei,nav nevainas var pasleepot, atpuusties patuseet visu ko veelies- viesu naminjs arii ir taakaa brauciet drosi

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu