Karate nodarbības, kur trenēties?

Iesakiet lūdzu labas vietas, kur var iet trenneeties karatē cīņā! būtu labi arī atsauksmes

Crusty (2004-03-12 15:21)      Konkreetu vietu neieteikshu, bet rekomendeeshu konkreetu stilu- Karate Shatakan,- tas atshkjiras no Karate Do ar to, ka nav veersts tik daudz uz brutaalu speeka pielietoshanu-bet daudz vairaak saistiits ar ieksheejo pasauli, ar energjiju, kas muusos ir-principaa ljoti labs stils- iemaaca pashdiscipliinu, savaldiibu, pashkontroli, kaa arii protams visus vajadziigos speeka panjeemienus pashaizsardziibai-uz ko arii peec savas buutiibas ir veersts...

SERGY (2004-03-12 21:38)      sestajaa vidusskolaa savaa laikaa bija labi trenninji!!

JacoP (2004-03-13 18:57)      Nezinu kaa tagad, bet gadus 3 atpakalj -uz Matiisa iela, posmaa starp Teerbatas un Kr.Barona.- kreisajaa pusee, iexaa seetaa, ja naak no Barona ielas, bija visnotalj laba skola ar vairaakiem Karate Do novirzieniem. Gadu to vietu apmekleeju un viss bija ok.

neko (2004-03-13 18:58)      ej labak uz boksu..., karate nav tik vienkash - gadi 5 jaiegulda kamer vispar kaut ko sasniegsi. ja tas tev nav nopietnes merkis, bet tikai ta brivajam laikam tad nav verts...

Ja nu tomer tad Shotakan vai Godziuriu skolas. Vinju vidu sheit latvija ir ari dazi nopietni, kas kaut ko var iemacit. ir jau daudz visadi klubi, bet tie tadi sportisti-diletanti pamata orieti uz naudas sapenishanu.

neko (2004-03-13 19:00)      piebilde:
mans ieteikums pamekle kadus no Janaj Reimandova skolniekiem. Vinsh macija nopietna limeni. Diezgan daudz vinja skolnieku SUV`ieshu vidu - vish vinjus diezgan ilgu laiku macija.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu