Steroīdi - jūsu pieredze?

Kāds lieto steroīdus? Atri var tikt pie normāla efekta? cik tas maksā? UN kur var nopirkt? PLEASE pasakat

audio      viss atkariigs kaa tavs organ. reagee uz kiimiju,kada geneetika.neko nevar viennoziimiigi pateikt.
efekts buus kamer lietosi,kad beigsi lietot,tad buus kritums.

I__SHMIGA__I  1   steroiidus labaak nelieto, sabojāsi tikai veseliibu, labaak proteiinus

Verena      es esmu dzirdeejusi, ka tie kas shitos eedushi, beidzot aktiivi sportot momentaa iedziivojas resnaa veederaa vai liekajaa svaraa. No teeva, kursh arii agraak lietojis: ja shitos lieto, tad tikai kaa papildus energjiju pie aktiiva sporta.

Martins18  1 1 Spriezjot peec tava auguma/svara proporcijas, tev toch kaut kas jaadara ar sevi, bet nafig chakareet veseliibu?

Mersiic    1 Normaala proporcija. Need steroiidus bet gan proteiinu. Zinu ka veseliibu sabeigsi 100% ja saaksi lietot un vienaa briidii paartrauksi. Zinu peec personiigaas pieredzes. Lietojot proteina tabletes vai pulveri dazosmeenesos pieaugs tava tjermenja masa par daudziem kg un ja trenneesies tad uzdabuusui arii labus muskuljus.

SantaCruz  1   ne ko tas nekaitee, tikai paleenina vielmainju... vot ja saaksi lietot hormonaalos tad buus slikti..

regs_xl      Dzekin tad ta problema!
ja sac sevi dzenat trenazieru zale noperc protainu tas maksa parasti no 7ls lidz 50ls atkariba kada firma un kas par papildus vielam!
Tad vel lai atrak ietu uz prieksu noperc metana tabletes tas gan isti nesadzivo ar tevi ja lieto paraleli ari alkoholu jo tad sirdi cakaree! Ja tiesam sevi dzen lai sasniegtu labaku rezultatu vel klat aptieka nopec riboksinu tas gan uz receptem un pananginu!

Diskotajs      1)pie efekta var tikt "ja jebu" cik atri !
2) efekts tads ka pac sevi nepaziisi :)))
3) leeti nau
4) veikalaa nenopirksi
5) beigsi lietot un nesportosi resns nepaliksi, ja nesapisiisi vielmainu un presi ar karoti nekacaasi :)
6) beigsi lietot un sportot peec kada laika buusi taac pac kaa tagad.
Padomaa vai ir jeega.

Sinister      Man patiik shie cilveeki... paleenina vielmainju... hormonaalie gan ir suudi. Steroiidi kaa taadi jau IR hormoni. Tikai sinteetiskie. Par kaitiigumu/negaitiigumu ir striidiigs jautaajums. Reaali no steroiidiem neviens nav nomiris, bet pie paardozeeshanas var rasties dazhaadi blakusefekti: ginestomatija (pupi aug), uudens akumulaacija, shuunu hipertrofija utt. Tas viss gan ir noveershams. Rezultaati buus vienmeer, viss atkariigs kaa jau citi mineeja no gjeneetikas. Labaakajos gadijumos nekaads kritums nav noveerojams. Protams, ja lietosi Daianabolu (tas pats Anabols, Matanabols jeb Metaans) tad zudiis pamatiigs svars peec tam, jo shis preparaats veicina speeciigu uudens akumulaaciju un shuunu hipertrofiju, kas peec ytam paariet. Taapat ir hormoni, kas iet caur aknaam un taadi, kas iet secen. Oraalie steroiidi buus kaitiigaaki nekaa intramuskulaarie, jo tie iziet cauri arii gremoshanas sistemai.

Tie kas saka..labaak lieto proteiinus... te jau pat kakjim jaasmejas. Proteeins it TIKAI bariiba. Ja cilveeks lietos steroiidus un nelietos proteiinus... vot tad varees briiniities:"TAADA nauda a efekta nekaada".

Mans svars bija 67kg. Tagad ir 76kg un nekriitaas, lai gan dazhu apstaaklju deelj neesmu treneejies jau meenesi.

SantaCruz: vielmainju tie nepaleenina, bet gan gluzhi otraadi. Palielinaas olbaltumvielu sinteeze un skaabeklja aopmainja organismaa shuunu liimenii. Un veel kas-taa visa pamataa ir testosterona liimenja palielinaashanaas. Piemeeram, lietojot Matanabola liidziniekus, shis liimenis paceljas ~5x.

daywalker  1 1 Mierini sevi Sinister, vecumdienaas redzeesi!

killings  1 1 76 kg? :) Nav pa maz :D

Uldiinjs      daywalker bet Tu lidz vecumdienaam nodziivo,un domaa kad riisi alu vai snabi,un metiisi mutee frii kartupelus ar kecupu ilgaak novilksi:))naivi.CUX vis ir atkariigs no Tavaam finanseem,labaak nelieto leetu kiimiju ,un ne tabletes.visu vajaga ar meeru,un ar galvu.un meegini taisiit bazes vingrojumus.turies lai Tev veicaas 2005-04-02

MangoMango      Nelietojiet , nebojā veselību, to neatgriezīsi ! 2019-08-23

tigeriene16      Mans penža, vecis čangalis, personīgais joberis saka, ka tā jau tie ļautiņi savu veselību sadirš. Tai skaitā steroīdi. Un arī uz visu citu ķīmiju tas attiecas. Un tad brīnās, kāpēc veselība klibo. Unvecenēm no ķīmijas vairs nav orgasma. Vot. Tak što domājiet, ko gāžat sevī iekšā. 2021-06-22

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu