Olainee ir taads sporta klubs "Pover gym" (netaalu no dzelzcelja stacijas)... Taa kaa pat googlee nav informaacijas un atsauksmju... Varbuut kaads oho biedrs zinaas un pratiis man kaut ko ieteikt- ir vai nav veerts tur iet, kaadas cenas utt... Taa kaa pati neesmu no Olaines, bet dziives atstaakli spiez tur dziivot- shii pilseeta man ir pilniibaa nepaziistama un svesha - taadeelj priecaashos par jebkuru ieteikumu, kaut arii galvenaa interese man ir tieshi par sho sporta klubu. Starpcitu- varbuut shis nav vieniigais sporta klubs Olainee???

Verdana (2007-03-19 14:45)      aizej un paskaties vai patiks. Tas ir daudz vienkaarshaak un zinu ka daudziem nav maajas lapu arii Riigaa, turklaat pr kaut kaadu klubu kaut kur Olainee var rasties interese tikai Olainieshiem un domaaju, ka vinju nav tik daudz lai taisiitu veselu forumu, taisiitu atsuksmes utt.

Es kaadreiz arii gaaju uz kolosaalu sporta klubu valmieraa un par vinju arii netaa nebija nekaada info.

jute (2010-10-13 21:15)      Ir normāls klubs, abonements 15ls mēnesī, Rīgā par to pašu maksāju 35Ls, biju apmierināta, tagad priekšroku dodu jaunam baseinam

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu