Kāpēc vairumam sieviešu neinteresē sports?

Kāpēc vairumam sieviešu neinteresē sports? Ne pašas sporto, ne seko līdzi sporta notikumiem? Tāpēc, ka sportojot jāiziet no savas komforta zonas, ka tas ir grūti un kāds var ieraudzīt viņas ne tai labākajā izskatā - aizelsušās, sasvīdušas, izpūrušas utt.? Bet nav jau tak alternatīvas, jo izvēle ir vnk - vai nu sporto un ir labs izskats, vai otrādi .. Vai tad tas nav svarīgāk par izdomātajām problēmām?

viridiana  1 2 Piekrītu av2. Muskuļu kačātāji ir truli, vēl jo vairāk dižie skrējēji un riteņbraucēji. Baiss skats, kad veci, kārni veči baltām acīm, elšot un svīstot min tos pedāļus.
Par sievietēm nezinu, man vnk nepatīk sportot, izpildu dažus elementārus vingrojumus labai pašsajūtai, vasarā pavizinos ar velosipēdu un pietiek. Ir citas intereses un citas nodarbības.
Man ir vienalga, kam pievērš uzmanību vīrieši, kas NEVENAI nav vajadzīgi.

uusins      Neesi pamanījis, ka "vīrieši" visu saimniecību uzgrūž sievietei? Ja saimnieko kopā, izdodas viss. Bijusī sieva joprojām ir kaislīga hokeja fane. Pateicoties viņai, puikas sākām vest uz hokeja treniņiem. Piedzima meita un, pēc divarpus mēnešiem, abus puikas sāku vest uz treniņiem :)
Ar tagadējo kopā sportojam.
Vai nav tā, ka katrs pievelk to, kāds ir pats, ko pelnījis? ;)

Vaijats007      Vairums sieviesu, ko zinu, sporto. Starp citu, mani noverojumi liecina, ka tiesi sievietes ir sportiskakas, turklat nereti pat sportaa sit pusu puishus! Ta ka nevar teikt, ka nav sportiskas!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu