Kā dabūt riepu nost no vēdera???

Braucu regulāri ar velosipēdu. Ar kājām viss ok, tik tā riepa uz vēdera nemazinās. Pat nebija rezultātu, kad 2 mēn taisīju presi. Ievēroju ēšanas un ūdens dzeršanas principus. Varbūt ir kādam vērtīgas idejas - kas jādara lietas labā???

pltsgt  1   jaaeed vismaz 5 reizes dienaa-vnk porcijas, kalorijas un veelamie produkti jaaieveero. skrieshana leenaa tempaa nepaliidzees efektiivi-daudz labaaki ir intervaala(sprinta) treninji kombineeti ar speeka treninjiem(vai nu kjermenja masas vai svaru zaales-free choise) starp citu-der gan viirieshiem, gan sievieteem-nesatraucieties sievietes, nebuusiet muskulju kalns bet gan tvirtas.:)
Jaasaprot, ka tauku slaanis jaapazemina visaa kjermenii - lielaakaa kljuuda ir ieveerot dieetas, kuras pazemina gan tauku, gan muskulju masu-jo tieshi uzturot muskuljus, metabolisma process ir vislielaakais-(kaloriju pateerinsh) ja kaadam interesee, varu aizsuutiit uz e pastu elektroniski tieshaam labu graamatu (tiesa-anglju val.) Lai veicaas!:)
2010-10-05

sapnjainis      Uz vēdera sakrājas tauku rezerves, un kamēr netiksi no tiem taukiem vaļā, varēsi kačāt cik gribi. Prese jau tev būs, tikai zem tauku slāņa!!!! 2010-10-17

Vinciitis      Cardio un dieta, nevis klasiskaja izpratne, bet ga sabalansets uzturs. 2010-10-24

asmele      Nūjošana ir efektīvāka par parasto soļošanu un ķermenim saudzīgāka - par skriešanu! Iesaku pamēģināt kaut ko no "iekšējo tauku dedzinātājiem": melone,greipfrūt,meža zemenīšu (un arī lapiņu) tēja, kukurūzas drīksnas, daikons (baltais,garais redīss), ķiršu kātiņu tēja...
Lai izdodas!
2010-10-26

laimdotis      tikkai un vieniigi,un bez maksas prese...riitaa un vakaraa...100% rezult. 2011-06-09

Inesisd      tikai viens veids- mazāk ēst cukuru un citas liekās kalorijas

ar sportu riepu nenodzīsi,jo tad tev būs jācilā stieņi 3h dienā vai jāskrien 5 stundas dienā.

vieglāk ir neēst tik daudz

avots: personīgā piererdze
2011-06-21

GenaCom      Jasāk skriet,un ātrī skriet! 2011-08-09

bonzai      1. sabalansēts uzturs, nevis badošanās vai mistiskas diētas
2. Cardio treniņš, plānots, ar pulsa kontroli virs 30min
3. vispārattīstoši vingrojumi, tai skaitā arī preses protams, + līdzsvars + stiepšanās plastikai. Ja trenēsi tikai vēderu, toč nekas nemainīsies!
2012-08-01

danatello    1 vistyicamak tomer nepareizi eed... 2012-08-07

Viktorija21      Man arī ir maza riepiņa, bet manam nu jau bijušajam nepatika nē viņa prāt plakans vēders esot labāk. Es vēl viņam piekritu, bet lasot te citu cilvēku pieredzi saprotu, ka mans bijušai gribēja lai esmu nez kāda model. 2012-08-14

Allegri      http://www.youtube.com/watch?v=6ovZJyvZKEA 2013-03-17

muscle  1   visupirms sakartojot savu uzturu attiecigajam merkim.. pectam var slegt klat cardio lai papildus dedzinatu kalorijas..
ar preses vingrojumiem riepa neiet nost - tos vari veikt kaut katru dienu cik vien velies - bet presi neredzet
2013-03-18

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu