Kā dabūt riepu nost no vēdera???

Braucu regulāri ar velosipēdu. Ar kājām viss ok, tik tā riepa uz vēdera nemazinās. Pat nebija rezultātu, kad 2 mēn taisīju presi. Ievēroju ēšanas un ūdens dzeršanas principus. Varbūt ir kādam vērtīgas idejas - kas jādara lietas labā???

lapsu_aacis    1 TIKAI vispaareeji nokaameejot. 1/2 gads, leenaa rezhiimaa, neatsakoties no eediena, bet to ierobezhojot liidz 1 aabola izmeeram eedienreizee.

peec 1/2 gada-otrs 1/2 gads treninju muskulju masas palielinaashanai.
par gruutu?
dziivo ar riepu, ibo citu variantu nav un nebuus.

ak,jaa, un iesaku nevilcinaaties, jo peec 35 aadas elastiiba strauji samazinaas, iipashi taam tur, kuras pa pludmali cep aadu un cereeto dailjformu vietaa , taam buus kuupinaata vista ar aadas krokaam visur.

beauty_girl      Par to TOP SHOP riņķi-neiesaku pirkt.Pati nopirku-savienojuma vietas visu laiku nāk vaļā,man nervi netur visu laiku tos savienot.

Anew      Nesen lasīju speciālista viedokli, ka "riepa" uz vēdera esot organisma aizsargreakcija pret stresu. Piekrītu, pati esmu dzīvs piemērs - likvidēju stresa iemeslu un atguvu figūru. Un bez fiziskās piepūles.
Uzturēt sevi formā palīdz Laimas Vaikules diēta ("меньше жрать надо") un regulārs veselīgs sekss.

S_Sandra    1 Nekā darīt nevajag - neko labāku par ievilktu vēderu neviens neieteiks: laiks nav jāvelta, nauda nav jātērē un darbojas perfekti - jāpiedomā tikai vai ir ievilkts uz iekšu vēders!!!

Donna33      Bāc, cik gudri ieteikumu! Es jau gadu gan presīti taisu, gan kājas ceļu, gan riņķoju, staigāju un cenšos pēc 18.00 neēst, bet puncis kā ir tā ir! Eh kas par šķrobi, bez graudmaizītes šķēles nevaru ne dienas iztikt un svētkos kādu kūciņu man arī gribās! :DDDD

kolina    2 Tiešām, uz vēdera tauki krājas no stresa. Tātad ir vērts vispirms novērst cēloņus. Vingrot vajag, bet vēl labāki rezultāti būs regulārām atslodzes dienām - tikai ūdens vai ūdens + citrona sula. No vingrinājumiem der ne tikai presīte, bet arī stiepšanās vingrinājumi, peldēšana.

Cyber      Sekss, nepalīdzēs.. ja nu vienīgi regulāras 24h sessijas. nebūs laika ēst, tātad nevarēs uzbaroties, haha ! Ievilkts vēders ? Nu gan te ļaunas sievietes :)

Ēst var visu ar mēru, tikai ne pirms miega, t.i., vakarā pirms gulētiešanas neēst augļus, saldumus, maizi;
Vingrojumiem jābūt kompleksiem un uz spēku izsīkumu. Pirms treniņa var padarīt kādas kardiomuļķības vai kā citādi iesildīties ~30 min. Pēc tam jābūt normālam visaptverošam treniņam līdz spēku izsīkumam arī vismaz 30 min (ideāli 1.5 stundu). Un tā vismaz 2 reizes nedēļā. Tas varbūt netikai trenažieru zālē, bet arī jebkurš sports, kur vajag daudz skriet un citādi kustēties. Daudzas sievietes sporta vietā dod priekšroku arobikai, nez, laikam palīdz ar :)

Adamsone    1 Ja ir kvēla un nepārvarama vēlēšanās visu dzīvi pakļaut savai "riepai", tad dari visu iepriekšminēto reiz divi. Kā jau te teica, tad vienai otrai riepa ir galvā, ne uz vēdera. Bet ja saki, ka rezultāta nav, tad varbūt sāc ar ārstu, jebkurā gadījumā sekot veselībai nav par nāvi.
No stresa tauki nekrājas - cilvēks stresa laikā vairāk ēd, no ēdiena krājas.
Ir tādi, kas stresa laikā zaudē ēstgribu un vājē. Kā nu kurš.
P.S. Mana figūra ir patālu no ideālās un man ir savs, praksē pārbaudīts viedoklis par dažādām šīs lietas pusēm.

tiritomba      ēst mazāk nekā sadeg kalorijas. un viss!
ja nezini, cik drīksti apēst, tad saliec abas plaukstas kopā saujiņā, - tik arī drīksti, un ne biežāk kā 3 x dienā. un ne gramu vairāk. salātus (bez krājuma) - salātu lapas, tomātus, gurķus tik, cik jau nelabi metas.
un vēl, pieturies pie principa - brokas ēd pats, pusdienas dali ar draugu, vakariņas atdod ienaidniekam, jā tas pats princips - pēc sešiem vakarā ne miltuma! nūū, labi, salātus, spinātus un pieneņu lapas drīkst.

Just_      Ak dies... divas reizes nedēļā trenažieri pa pusotrai stundai, kamēr no kājām krīt (feini, cieti, sievišķīgi muskuļi drošvien ar veidojas), zaļbarības apjoms kā jūga lopam, uz visu pārējo drīkst tikai ar acs kaktiņu paskatīties, pēc sešiem ne putraimiņa mutē... Konclēģeru turētāji būtu sajūsmā.

IIIAngelIII      uzturs ir svarigs ja kaca muskulus :)
ja gribi nodzit taukus nedrikst est pirms nodarbibas un stundu pec :)
un tas jdara no rita :)
organismam aptruksies energijas un saks uzreiz dedzinat taukus :) nevis taas brokastis kas bus vedera :) un ja nav rezultata tad vaig visu darit vel vairak :)

dzjeks28  1   cik bieža, ilga un intensīva ir šī "regulārā" velobraukšana? Kā ilggadējs velobraucējs un uz body-baikiem gājējs varu pateikt, ka uz presi tas gan lielu efektu neatstāj. Imo prese ir jātaisa atsevišķi un regulāri + vingrojumus vajag dažādus lai visus preses muskuļus trennē.

Un pareizi te arī saka- gribi tiešām smuku vidukli, tad lielu daļu tā ko ēd un dari nāksies tam arī pakārtot. Imo, protams, ir tā vērts, bet nu domas jau laikam dalās. :)

Mans personīgais viedoklis gan ir, ka to ir vērts darīt sporta klubā- paņemt vai nu baikus vai aerobiku, kur ir pieminēts ABS un tad 2-3x nedēļā un nepaies i pusgads, gan būs ļoti baudāms rezultāts. :)

martinika      Tas nav nemaz tik vienkārši, ir jāievēro daudz ajurvedas principi! !. Dienu sākt ar glāzi auksta ūdens, tukšā dūšā, tas brokastis ēst vieglas, ko organismam viegli pārstrādāt, piemēram, griķus, vai kaut ko tamlīdzīgu, nekādu maizi vai ko līdzīgu! Pusdienlaikā no 10-14.00 var ēst pilnīgi jebko, bet tikai normas robežās, jo porcija, kas ir vajadzīga ir tik liela, kad izvēlies, ko ēst, tad pusi droši var noņemt nost. Vakariņas vēlams ēst līdz 19.00, bet arī kaut ko vieglu, plus no 19.30-20.30 vajadzētu izdzert glāzi, vai nu cik kuram organisms spēj pārstrādāt, vārītu pienu ar cukuru, bet cukurniedru cukuru, jo piens ir enerģijas avots, kas palīdz attīstīt smadzenes! Vēl kas. Ar ūdens dzeršanu ir tā, ja dzers pirms ēšanas, tad palīdzēs taukus mazināt, ja ēšanas laikā, tad neko neietekmēs, ja pēc, tad tikai palielinās ķermeņa aprises! Nu un protams, ka regulāri treniņi!

martinika  1   Starp citu uz augļiem un salātiem tikai dzīvot nedrīkst, jo sākot ar 2 nedēļu, tas dod tieši pretējo efektu!!!

VecmeitaARrunci      Ar interesi izlasīju visus viedokļus un ar izbrīnu konstatēju,ka tiek tiražētas superīgākās blēņas.

afrodit14      Zinģītes rīvēšanās metode+daudz ūdens+mērena diēta(nerīt visu,kas vairs nebēg prom)
p.s.man palīdzēja

dzjeks28      iesaku palasīties sākot no šejienes- http://exercise.about.com/od/abs/ss/abexercises.htm

tur arī smuki uzrakstīts, ka ne visi lai kā arī censtos var dabūt nost riepu un plakanu abs. ;)

Unicus      Jāveic pamata vingrinājumi visam ķermenim, tas attiecās ne tikai uz ABS, bet uz visu ķermeni. Kaut vai to saucamo garmošku - stienis uz pleciem un pietupieni ar taisnu muguru līdz 15 reizēm, tad vēl puspacēliens, kas trenē tikai gurnu un apkšējo daļu, blakus paņemot vēl krustu un garenos muguras muskuļus.

Vēl ir jāsaprot, no kādiem muskuļiem sastāv prese. Tie nav tikai kubiki, ir vēl sānu garenie, kas savieno spārnu muskuļus ar presi, lejas gurnu preses muskuļi, gurnu iekšējie muskuļi, kas savieno preses muskuļus ar kāju kvadricepsiem un visu beidzot mazie vēderpreses muskuļi, kas atrodās zem krūšu un krūšu muskuļu lejasdaļā. Lielākā daļa sānu vēderpreses muskuļi tiek trenēti mājas apstākļos šādi - apsēdies uz grīdas ar taisnu muguru, kājas taisni priekšā, sānos pēc iespējas talāk aiz sevis noliec smagumu, kuru vari pārcilāt simetriski uz otru pusi līdz 15 reizēm. Domāju, vingrojums skaidrs...

Veļiks ir tikai viens no simta vingrinājumiem, es tev ieteiktu vēl taktiski pareizi noskriet dienā pa 3 km.

Vispār liec aiz auss - Pirmkārt, ja gribi labu presi, sāc ar kāju trenēšanu. Otrkārt, visi muskuļi ir savā starpā saistīti, trenējot tikai vienu muskļu daļu, citi kompensēs.

Par ēdienu un treniņiem runājot, treniņu laikā ir jādzer ūdens, pretējā gadījumā ķermenis kompensēs zaudētās kalorijas. Greifrūti ļoti palīdz notievēt, graudaugi un olbaltumvielas noderēs muskuļu masas ieguvei. Nekādus pulverus nelieto - bez tiem var iztikt!

waikiki88      selnijai un citiem - parunāju ar savu paziņu, kurš ir fitnesa trenneris - riepu no vēdera var tik tiešām dabūt nost ar riņķa griešanu, it īpaši ar hoola hoop, kuru reklamē tv-shop, jo viņa pieredzē ir vairāki klienti, kas tieši šādā veidā ir pazaudējuši 4-6 cm no vidukļa apkārtmēra mēneša laikā. turpretī tas AB Tronic x2 ko reklamē esot totāls sviests un nekam neder.
ja kādam kas sakāms mana izskata ziņā - atbilde- tikko sāku strādāt un uzreiz pēc pirmās algas iegādāšos to riņķi, lai arī uz sevis notestētu un pārbaudītu efektivitāti.

IlzElle      Ar rokām pieķeries pie stieņa, pakarinies un pievelc pie krūtīm ceļgalus...lūk labākais vēderpreses vingrojums...riepa?! kas tas tāds?!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu