Divriteņa iegāde

Tā kā baseins nespīd, izlēmu nopirkt divriteni. Iesakiet, lūdzu, profiņi!
Braukšu pa pilsētu, asfaltētiem celiņiem, jābūt vieglam, jo jārēķinās, ka man tas būs jāstiepj uz/no 3. stāvu (ja neizdomāšu citu variantu). Cena līdz 500 EUR.

MrAction      Shockblaze firma labakais ritens, kas man ir bijis.

AivarsN      Laikam jau kvalitatīvu tēraudu vairs mūsdienās nekur neražo. Tāpēc arī velosipēdi smagāki kā Padomju laika sporta un tūrisma velosipēdi. Skrotis sportiniekam bija kniepadatas galviņas lielumā. Arī ar alumīnija rāmi neko vieglāks nebūs. Taču ar karbona rāmi jau maksās labas lietotas mašīnas cenā. Lietots velosipēds par to pašu naudu, noteikti sanāks vieglāks un labāks, varbūt pat kalpos ilgāk. Protams, rūpīgi jāpārbauda vai viss darbojas. Tas pats princips kas ar mašīnām. Vai nu vecu Mersi, Volvo, vai jaunu ķīnieti.

kaspis1982      Sveika! Iesaku ko šādu:
https://www.ss.com/msg/lv/transport/bycycles/highway-sports/bdilbx.html
https://www.ss.com/msg/lv/transport/bycycles/highway-sports/bdixji.html
https://www.ss.com/msg/lv/transport/bycycles/highway-sports/bdlomp.html#photo-1
Nezinu gan Tava auguma parametrus(ramja izmērs),bet kalninieks,daudz maz jēdzīgs sakas no citiem cipariem... Bet galvoju,no šosejnieka gūsi pavisam citu braukšanas kaifu! :)

av2      Baigi daargo arii neiesaku, nu visaadi tur stikla sskkiedras /carboni utt, jo..... nospers. Man te diviem paziistamiem cilveekiem, izbijussajiem sportistiem, bija tie supervieglie, abiem nospeera. Nopirka peec tam ko leetaaku daudz, un...."nu nevarot" pabraukt. Jo ir baigi smags, aatrumi tizli, seedeklis neder, karoche.....leets arii nav labs.
Domaaju, ka ideaali ir tie daargaakie , ko ieved lietotus, un kurus tirgo stabils velo veikals, kas tomeer staav aiz savas preces, ja kas.
Amazones kkiiniesssi, nu ko lai saku, viss ko razzo leeti kkiinaa, ir viss passam jaapartaisa. Kkkiniessi pat skruuves iemanaas no nezkaada leetaa metaala taisiit, pat nedoma taas pievilkt utt.

Spriditis1975      Gazelle vai citu Nīderlandes. Nesen patika Botavus Matīsa ielā. Iemēģini, uz poļu vairs sēsties negribēsi.

daris      Kādu laiku atpakaļ arī domāju sportot uz velosipēda !!! Nopirku (labi kad tomēr lietotu un pa lēto) .Izbraucu kādas 3-5x . Tagad mētājas pagrabā !!!Nav vairs intereses .Varbūt tas tāpēc kad ir arī savs auto ar kuru nav jāauklējas kā ar velo = lai iedabūtu daudzdzīvokļu mājā jāatver n-tās durvis kopā ar velo ,tad tās saslēgšanas ķēdes un atslēgas ,pēc noteikumiem (nezinu precīzi , bet redzēts ir kad jābrauc ar ķiveri - man jāsmejas). Tad vēl zagšanas risks. Velo zog jebkādus , bet auto tikai likvīdos .

AivarsN      Jā, pilsētā velosipēds laikam nav gluži piemērots. Pastiprināti saelpoties auto izplūdes gāzes, laikam nebūs nekāds dižais ieguvums veselībai. Un vēl tie zagļi rada nebeidzamu stresu. Arī notriekšanas risks jāņem vērā. Miers un laba veselība, tikai ārpus pilsētas, jo tālāk, jo labāk.

Bazhix      Es šādus velo, kā autore norāda bildē (kaut kādā komentārā) vieglus nekad neesmu redzējis - sākot no 15kg un uz augšu. Tiesa, cita veida velo nebūs īsti piemēroti, jo nevaru iedomāties 50gadīgu tanti kleitā uz 5kg fiksīša :)
Bet piekrītu tiem, kas saka, ka vajag apjautāties specializētajos veloveikalos. Un nav obligāti aprobežoties ar hawaiiexpress. Ir vēl vesels bars ar labiem veikaliem (www.fans.lv - cube, www.veloatlaides.lv - focus, www.veloprofs.lv - trek. www.zzk.lv arī tirgo velo, bet tur vēl nav gadījies atsaucīgs pārdevējs - to es nevaru ieteikt, lai gan velo izvēle tur varētu būt vislielākā), kur ir labi un atsaucīgi pārdevēji, kas piemeklēs tieši to, kas nepieciešams :)

anis      Domāju,ka ne profesionālim labākais ir sens,liels,mazātrumu divritenis. Lēts,vienkāršs,viegls...
Apkope vienkārša,daļas lētas. Pats lietoju padsmit gadu un esmu apmierināts. Ja mērķis nav"velo Café racer" ,šo pieeju uzskatu par optimālu...

draboss      Viegls viesbiežāk = dārgs. Bet tad Tev jāskatās šosejas velo virzienā, tiem vieglāki rāmji. Bet piezvani veloveikaliem, atceros Maskavas ielas Veloprofa bija foršs pārdevējs ar kuru pa tel runāju, bija atsaucīgs

kaspis1982      Šosejniekam konkurentu gan viegluma,ripošanas ziņā nav. Ja papūlās,var sameklēt par sakarīgu cenu. Kompleksot tur nav ko. Veloprofesionālos un citos torgosu iestādījumos piedavās jebko,un pārliecinoši,ko vien vajadzēs notirgot. ss,fakebooks,-bez lieka uzcenojuma! Visādi pilsētas varianti tikai pēc piena. Var meklēt oldskūūlu,bet tie arī mēdz maksāt naudu,citreiz specifiskas rezerves daļas tiem mēdz būt. Tur jabūt znatokam. Ripo gan tie vecie dzelži ok.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu