PSRS : KANĀDA 4:3

Nu ko es teicu? Vakar hokeja spēlē uzvarēja krievi, tērpti PSRS uzrakstiem rotātos formas tērpos. Kā jau rakstīju iepriekš, firmai -- Krievijas Federācija -- iztecēja 25 gadu licence, līdz ar to Vlasova karogu jau kurās sporta spēlēs nav tiesīgi reklamēt. Kā teica muļtikā Flinstoni -- PSRS2 atgriežas.

AivarsN  6 3 Spriežot pēc Rododendra, gandrīz visiem rīdziniekiem šī iekārta ļoti patīk un viņiem pat prātā nenāk ko mainīt. Vardes izvāra lēnām un pakāpeniski. Kārtējais lokdauns un uzpurņi, potējies, vai nē, tūlīt jau sociālo reitingu sistēma kā Ķīnā, koncentrācijas nometnes kā Austrālijā, tad čips un pilnīga kontrole, ka ne iepīkstēties. Laukos lopiņiem daudz vairāk brīvības, nekā cilvēkiem atvēlēts Jaunajā pasaules kārtībā. Vai tiešām te daudziem tas šķiet normāli, visu sapņu piepildījums? 2021-12-17 18:58

dabasmiilis  1 4 Rīdziniekiem prāts nodarbināts ar globālās sasilšanas sekām [runāju par kupenām] un varavīksnes pārstāvi mēra amatā. Par brīvību domās, kad atstās bez darba, iztikas līdzekļiem un nelabojamu veselību. Parasti visgausākie ir tie, kuri dzīvo ērtībās, tie savā burbulī domā, ka viss pats par sevi nostāsies vecajās sliedēs, bet smagi kļūdās.

ps. Neturiet bankās lielas summas, pēdējā brīdī neļaus tās izņemt, būs Kariņa pieņemtie likumi, kurus šķiet jūnijā pieņēma, tas viss lai glābtu zviedru bankas no bankrota. Mākslīgais bads, krīze un bankroti - tuvākā nākotne.
Globālisti nupat jau izsimulēja kiberuzbrukumus pasaules finanšu sistēmai, to pašu viņi darīja arī pirms kovidafēras, vispirms afēru izsimulēja un tikai tad palaida pa pasauli caur PVO kantori! Viss varētu sākties ap pavasari-vasaru!
2021-12-17 20:54

Frita  1 3 >4:35 īpaši neiespringstu par Tavu atraugu,ja tas bija uz mani tēmēts:))Novecojam visi.:)
Man ir viens jautājums-cik daudzi no šeit esošajiem TIC,ka vakcīna pasargā?Un ja pasargā...tad no kā?
Vai izvairoties no vienas simptomātikas nedabūjam 3 citas vietā?Un daudz nopietnākas.Un katrs otrais..tikai laika jautājums,kad aizejam uz diagnostiku.
2021-12-17 23:04

Vaukskis  1 1 Nav normāli, bet var iztikt!

Lai tie miljoni iet ielās; vai tad tāpēc, ka masveidā citur itin kā lec ārā no [logu] rāmjiem, mums jādara tāpat? Paskatīsimies, kas tur notiks, ja būs lemts pieredzēt! Tur, kur dzīvoju es, nav ne fašistiska, ne autoritāra, ne komunistiska, ne citāda režīma, bet vara ir naudai, kam pakārtotas partejiskās preferences. Neesmu tik vecs, lai būtu vēl sastapis fašistus- masveidā tikai citus hansus un sieriņus.

Būt par ierēdni ir mans nepiepildīts sapnis kopš skolas laika. Šķiet, ka ir vēl daudzi, ar kuriem vismaz idejiski esam uz viena viļņa.. .:)
2021-12-18 03:30

sandra111  1 2 kapec tikai krievijai? lv korumpeto idiotu -ta saucamajai valstelei jau tas pats,,,
un tikai IDIOTI nesaprot ,ka modrna herna-ir jauns ligums ,ko PARAKSTA VERGI!
dievinu so laiku-skatos un BAUDU,,,:)))))))))))))))))))))))
2021-12-18 11:32

Roks66      Aptuveni 2011-2014 Krievijas tv seriālu galvenais varonis cīnījās vienatnē ar ..ienaidnieku...-2014-KRIMS-mūsu... 2021-12-18 18:13

Ljekainiitis    3 Kāds saprata - kurā vietā Jūlītei atkal sāp ? 2021-12-18 20:34

dzilums    6 bija aizkustinoši lasīt Krievijas hokeja funkcionāru rakstīto, par revanšu par zaudējumu PČ. Vienkārši piii. Uz PČ Kanāda atbrauca ar apmēram ceturto sastāvu un uzvarēja, bet uz to Kremļa kausu vispār ir dievs vien zina kurš sastāvs. Ja uz Olimpiādi atbrauks visi no NHL, tad nu varēs redzēt ko kurš spēj.
bet ja fantazē par to, kā te Latvijā PSRS vareni būvēja un cēla dzīves līmeni, tad minēšu vienu piemēru - ir tāds "The Legatum Prosperity Index", kur tiek atspoguļots pasaules valstu labklājības līmenis. Portams kritēriji var patikt vai nepatikt, bet ie diezgan labi raksturo dzīvi konkrētajā valstī. Latvija 2021 gadā ieņem 30. vietu pasaulē, kamēr PSRS mantiniece Krievija 70. te nu arī atbilde uz jautājumu, kurš bija ieguvējs esot kopā PSRS sastāvā. ne jau Krievija nolaidās līdz Latvijas līmenim, bet gan latvijai nācās grimt un ļaut sevi izlaupīt. Tās rūpnīcas kuras te sacēla krievi varēja droši nebūvēt un pie rezes neievest šeit simtiem tūkstošus viesstrādnieku un sabūvēt tos drausmīgos mikrorajonus, kas vēl tagad izkropļo latvijas lielākās pilsētas.
2021-12-19 00:53

Ljekainiitis    2 Jūlīt - tur FAKTU vispār nav. Kautkāda orālā diareja ... 2021-12-19 10:37

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu