Sāpes ikru muskulī

Regulāri nodarbojos ar skriešanu, bet mani uztrauc ikru lielums. Lielāki ikri nekā vidusmēra meitenei man ir no mammas gēniem, tur nu neko nevaru mainīt, bet varbūt ar staipīšanos vai citām metodēm varētu "veidot" ikrus slaidākus? Vai arī man būs jāsamierinas, ka ar augstpapēžu kurpēm būs šie izteiktie muskuļi? Dalieties lūdzu pieredzē un ieteikumos!

liivs      Mēgini skriet uz pēdas priekšējās daļas, tad samazināsies ikru apjoms - protams ne jau bezgalīgi :)
Es nezinu vai tas ir saistīts, bet pēc novērojumiem: meitenes kas regulāri staigā uz augstiem papēžiem vienmēr ir ar slaidiem ikriem - vai nu tas arī padara viņus slaidākus vai arī lieto papedenes tapēc ka slaidi ikri ;)

liivs    2 Tāpat ja daudz staigā (man pieredze ir tikai bezpapēža apavos :) ) ikri diezgan strauji palielinās - varbūt par to ar var padomāt.

Tessa      augstpapezhu kurpes tikai vizuali slaidina kajas,ikri bus tadi,kadus daba deva.
iemacies miilet sevi tadu,kada esi,ij bus tev laime.

HRDS    1 :) man peec skrieshanas parasti ikri taadi jaavelk kljoshenes... :D

komTev ieteikt... eed zaali un nesporto ja negribi sev taadus ikrus... :) iztiept tur nekaa nesanaaks... :) pret taam saapeem paliidz... peec treninja izkarseshanas pitii... ;)

Gorsix89      nu ar ikriem ir tāds prikols, ka tas lielākoties ir iedzimts. Un principā samazināt nevar, ikri ir muskuļu masa. Un samazināt muskuli visai grūti. No pieredzes varu teikt, jo vairāk trenējies, jo lielāki tie paliek. Un vēlākos laikos uztrenētais apjoms samazīnās ļoti lēni un minimāli.

Ai_bonija    1 sāpes muskuļos esot no neizvadītas pienskābes. ūdens par maz dzerts pēc trenniņa. Jo īpaši speciālisti apgalvo, ka pienskābe aktīvi muskuļos slodzes laikā veidojās tieši jaunā mēnesī.

Skaidrite_Leeninna    1 Sāpes muskuļos rodas no nepareizas slodzes izvēles. Īpaši, ja ilgi nav sportots, šķiet, ka ir spēks izdarīt visu līdz maksimumam un tā arī tiek radīts "šoks" muskuļiem. Pēc ilgas sportošanas pauzes palēnām ir jāpalielina slodze.

riks086  1 2  foto 1) Sāpes varētu būt no a) pārslodzes b) nepareizas skriešanas manieres - visticamāk, skrienot uz prkstagaliem, neizmantojot visu pēdu;
2) Kā Tu pareizi esi sapratusi, atsevišķu muskuļu grupu lielums, izskats, reljefs lielā mērā ir ģenētiski noteikts, tā ka nāksies samierināties ar to;
3) Personīgi man ļoti patīk sieviešu kājas ar labi attīstītiem ikru muskuļiem :)))))) protams, veca vīra "patīk-nepatīk" Tev pie kājas, bet gan jau ir arī jauni puiši ar tādu pašu gaumi :))))))
4) Pastaipīt to muskuli var, - tas varētu neļaut muskulim stauji augt. Vislabākais vingrojums kung-čien-pu stāja no u-šu (skat. bildīti), tikai pēdām ideālā versijā jābūt perpendikulāri, rokas uz gurniem, nevis ar dūri uz priekšu kā bildē :)))) TIKAI UZMANĪGI - NEPĀRSTAIPI!
5) Piebremzēt ar olbaltumvielām uzturā - ja būs neliels deficīts, muskulim nebūs no kā augt.
Tas pamatā viss! Veiksmi skriešanā un visur citur ! :)))))

ramazoti      :)walkmaxx apavi palīdzēs ērti skriet par 40Ls, ADIDAS BOOST - par 110Ls, pret sāpēm palīdzēs VIPROSAN, DEEP RELIEF- par~10Ls.

ramazoti      VIPROSAL B = 50g= 3,32+2,5 Ls

JurisK      No saapeem muskuljos nav ko baidiitioes, taas ir paarejoshas - peec smagas slodzes, kad muskulim par maz skaabeklja, rodaas kaut kaads, neatceros, kjiimisks savienojums, kas rada saapes, veelaak tas atpuutas laikaa pamazaam izveedinaas, tas neesot nekas biistams. Nekaadi apavi pret taam sapeem nepaliidz, lietot medikamentus nav iipashas jeegas, jo tas viss ir dabisks un normaals process. Trennejoties, attiistaas ne tikai muskulis, bet arii asinsvadi, kas muskuli apgaadaa ar skaabekli, taapeec peec kaada laika jau krietni lielaaka slodze vairs saapes neizraisa. Apaviem gan, protams, jaabuut piemeerotiem, lai netraumeetu ciipslas, tas ir biistami.

JurisK      Ak jaa, par to ikru izskatu:) lai piedod man jaunaas meitenes, bet vinjaam palaikam ir dikti kritiska, nepamatoti kritiska attieksme pret savu aareejo izskatu. Varu dereet, ka ar to viss ir kaartiibaa, pie tam veel sportiskai meitenei!

maigonis_niknais      saapeem . / pameegjini skriet ar kompresijas zekjeem

Postremo      ja saapes ilgaak nepaariet, varbuut kaaju asisnsvadu "vaarsti" nessancee, kaa naakas jau? lai gan...it kaa jau par agru buutu...Tad lieto specialaas zekes tomeer. Un , vispaar, kaada makarona peec sievieteem buutu jaapaarforsee taas fiziskaas slodzes??? Sabojaa tikai sev organismu :((

avotsliels      Ja par lielumu, tas praktiski nemainīsies. Var skriet, var lekt... Ziemā var gadīties neliela atrofija, bet vasarā atjaunosies. Man personīgi labāk patīk meitenes ar attīstītiem ikriem, nekā otrādi
Sāpes pēc jaunas slodzes - normāli. pēc paris dienām vairs nesāpēs. Maksimums - nedēļa. Pamazām kājas pieradīs

snamlet    1 Tu esi vēl jauna...tāpēc esi ļoti uzmanīga ar pārslodzi, kā riks86 teica. Ja nevēlies palielināt ikru muskuļu masu, tad labāk sporta zālē uz skriešanas celiņa nevis skrien, bet viegli dejojot velc un stiep visu ķermeni no pleca, rokām uz gurniem un uz kājas muskuļiem, liekot uzsvaru uz visu pēdu. Sāc lēnā tempā un kad pieradīsi pie stiepšanas, tad var paātrināt tempu. Šādā veidā ikru muskuļi uzņem nevis masu, bet tiek stiepti un izlīdzināti un rezultāti var būt patiešām labi. Ir arī citi vingrinājumi ikru muskuļu stiepšanai un kāju slaiduma iegūšanai...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu