Presīte - efektīvākie vingrinājumi vēdera preses nostiprināšanai

Kādi ir efektīvākie vingrinājumi, lai nostiprinātu presīti?

Lucy (2014-07-14 09:22)      Meklējamais lietotāja vārds nav oHo.lv datu bāzē.
man tavos gados tādas problēmas nebija,ēdu ko gribēju,cik gribēju,gulēju maz,kustējos daudz un tā tas arī jāturpina,jāed viss kas garšo,bet ar mēru,jākustās,jākustās un vēlreiz jākustās!

protip (2014-07-15 09:41)      Presiti "trenē" virtuvē.... presitei pats pamats ir esos pietiekosi zems tauku % ko panak ar uzturu.. ja pa virsu bus tauku slaniti lai cik stingra nebutu presite - to neredzees

Fastidious (2015-02-01 13:44)      Tauki, kas sakrājas uz vēdera, diemžēl ir vieni no pēdējiem, kas “atstāj savas pozīcijas”.
Jāņem vērā arī tas, ka mūsu dzīvesveids ir palicis mazkustīgāks, ēdiens kļuvis kalorijām bagātāks, daudz vairāk laika pavadām sēžot, mazāk laika kustoties. “Sešpaka” ir gandrīz katram trenētam cilvekam, tikai tā ir paslēpta zem “tauku mētelīša”.
Lai tiktu vaļā no “tauku mētelīša”, ir jāstrādā kompleksi – uzturs un fiziskās aktivitātes. Uzturs – sabalansēts, ar ļoti zemu ogļhidrātu saturu! Fiziskās aktivitātes – daudz, regulāras un tādas, kas iesaista un noslogo pēc iespējas vairāk muskuļu grupas. Izklausās vienkārši, bet biedējoši? Neko darīt, būs jārēķinās ar pacietību, regulāru slodzi un to, ka organisms tik ātri lieko neatdos.

coldlands (2017-02-19 23:08)      Ja izskatam, tad paika un kustiba, ja tikai nostiprinat presi, tad pilns jutubs ar preses vingrinajumiem.

Feliciano (2017-08-12 15:26)      nostiprināt/stiprināt presīti ir viens.. nomest riepu ir jau aks cits.. abiem mērķiem pieeja ir at´´skirīga.. Presīšu vingrojumi riepi NEDEDZINA

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu