Liekā svara mammucītes!

Epopeja,daudzi cepās,ka bērni aptaukojas,jo sporta par maz un tā...ēdienkaršu sortiments skolās,tāds un šitāds..un tā...aļļo,ko tas viss dod,ja bērns aiziet mājās un tur mammuks ar" trim riepām" uz vēdera šmorē un cep pie plīts,tusnī no viena mazā vīrieša pie otra-lielā..dīvānā.Un pašas svars bieži ir lielāks par tiem abiem kopā....
Nu ko,ķeras jau klāt tam,kam var pieķerties-bērniem skolās,jo tā taču visas aptaukošanās problēmas pamatsakne!
Ko gribu teikt!Mainiet paši savus sportošanas un ēšanas ieradumus ģimenē un tad nebūs problēmu arī ārpus ģimenes ligzdas sienām!

Izstrādā skolās edienkaršu programmas ko iekļaut ko nē ēdeienkartē,ko tirgot,ko nē...bet

fargo    2 tas nav mīts, vien atsakoties no miltiem(makaroni, maize), kartupeļiem, pupām(sojas) rezultāts būs neizbēgams. svars zudīs, vingrosi vai ne.

Jauks_vakars  1 2 Jāatzīst, ka autore ir ļoti drosmīga, jo nesabijās izaicināt oho mammuču ar trim riepām uguni uz sevi.

Piekrītu te jau minētajām, ka pirmajā vietā ir pareizs uzturs. Fiziskas aktivitātes, protams, arī ir atbalstāmas, vairāk gan vispārējam tonusam, nevis ar domu, ka nu tikai zudīs kilogrami.

Piekrītu arī par gēniem un katram individuālo vielmaiņu.

Geisha  1 3 Colland un Kurt!

Vislabākā vingrošana ir palagos ar pretējā dzimuma partneri. Uh cik tur sadeg kaloriju!!!!+ pozitīvs lādiņš uz visu dienu. Labs sekss vakarā + rīta = ilgs un veselīgs mūžs.

ketija64    4 kādreiz bija labs teiciens ,apaļīgais laimīgs , vismaz ir ko nomest,bet kaulainais pie smukuma netiek nekad :))
manuprāt nav glīti ne pārmērīgs resnums,ne pārmērīgs tievums..abi ir slimi un izskatās vienlīdz slikti..vājiem cilvēkiem osteoporozes risks ir milzīgs, savukārt apaļiem ir sirdskaites utt.

8008      Darvins izdarīs savu darbu. Jāpagaida… 2023-07-22

Maskava13      Oi!!!Pieskatiet bērnu kuram ir viens gads!Fitnes un diēta par pilnu programmu!! 2023-10-07 17:40

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu