Vai fitness tiešām ir solis pretim homoseksualitātei?

Nenoliegšu,ka skaists ķermenis ir pievilcīgs jebkura dzimuma pārstāvjiem. Bet pārlieku liela skraidīšana uz fitnesa zāli jau ir sava veida pataloģija. Gribot, negribot daudzi no šiem "kultūristiem" nokļūst narcisisma varā. Sāk apbrīnot savu ķermeni,dievināt līdzīgus.Tā jau ir novirze.
Vienu gadu nostrādāju farmācijas noliktavā un biju atbildīgs par dažādu "preperātu" dozēšanu pie izgatavošanas procesa kopumā. Un tad nu atklājās man patiesība arī par "preperātu nekaitīgumu". Visas tās tabletes un kapsulas ir 99,999% ir acu aizmālēšanai un tikai 0.08 grami šīs "nekaitīgās" vielas tiek piejauktas pārējais,sojas,kakao u.t.t masai.
Galvenais tehnologs paskaidroja,ka šī viela,sērkociņ galviņas lielumā būtu spējīga iznīcināt veselu pilsētas kvartālu. Padomājiet par to! Un patiesā pašizmaksas cena 100gr. iepakojuma ir ne vairāk par 5 eiro,bet realizācijas cena ir no 80-100 eiro.
To pašu efektu var gūt ar homeopātiskajiem ,dabīgajiem produktiem kuri nerada hormonālos draudus.

maksvels  1 4 "Pie kam jāatzīmē,ka nodarbojoties ar fitnesu,asinīs saturošo skābekļa daudzumu patērē muskuļi,kas ,tīri loģiski tiek atņemti smadzeņu darbībai !"
tālāk šo murgu vairs nelasīju. sēdošs darbs un gudra prātošana jums nenāk par labu :D

Geisha  1 1 20;28 kad biju Ārstnieciskā fizkultūras kursos 1983. gadā mums bija arī lekcijas Sporta Akadēmijā un tad ārsts teica: " ja mēs mīlam savus bērnus tad nekāda gadījumā, lai nedodam uz lielo sportu". Fitness ja tas ir sava prieka pēc tad nekādu postu nodarīt nevar.

anis    1 murgs ne murgs,bet daļa taisnības tur slēpjas-tikai veselā miesā būs vesels gars! Lai kā negribētu tērēt laiku fizkultūrai,tas tomēr jādara... Nu nerosās domas dīkiem nīkuļiem!

valmierietis333    2 Viss palielam ir tā ,kā saki - vienīgā problēma ,ka uzstājies faktiski uz tukšas skatuves ,
jo vairums dzīvo ar devīzi : "viss ir jāpamēģina ,dzīvojam tikai vienreiz un man viss vienalga,nav laika , viss jānoliedz utt" , un atlikušā daļa nav tik apdāvināti ,lai vispār prastu domāt , un ir tikai saujiņa(pasaules mērogā) ,kurus tas viss uztrauc!

-Esmu sapratis ,ka nav vērts sist galvu pret sienu ,lai ko iestāstītu glupām aitām - jāļauj ,lai daba tās iznīcina - par glupību ir jāmaksā smagu cenu!

Tur mēs neko nespējam iesākt - visam ir jāsākas ar jauno paaudzi - to audzināšanu ,tos vēl varētu uz ceļa nostādīt (jo viss sākas ar bērniem)- bet arī tas jau ir tuvu neiespējamam - naudas kults ,nolaidība, visatļautība ,sātana internets ,kā starpnieks slimās ideoloģijas izplatīšanai!

Cilvēki nefiltrē informāciju ,bet rij to nost nesakošļājot un nepārbaudot!
-Ar katru dienu ir ar vien mazāk cilvēku ,kas izmanto smadzenes un tas kungiem ir izdevīgi!

Tevis pieminētie slavenie homo bērni ,tur ir psiholoģiska vardarbība valstiskā līmenī jau no bērnības - tieši uz turieni virzās arī mūsu izglītības sistēma , ´´Aizliegtajā paņēmienā´´ jau bija par zviedru pieredzi - ja meitene spēlējas ar mašīnām ,tad pedagogi netraucēs , bet kā paņems lelles rokā ,tā uzreiz tiks celts troksnis ,ka ,redz, meitēns ne tāds un vecāki ar brīdinājumiem nobērti!

Slavenības maksā ar savu slavu , īpaši Holivudā , demokrātijas šūpulī valda stingra diktatūra , nepakļausies tās uzspiestajai ideoloģijai , tā kļūsi par izstumto , neiesi uz praidu - atlaidīs no darba - tāda ir tā turienes demokrātija... Tur viss ir nauda , to starp arī praidi ienes milzīgu piķi!

Ps. Vismaz vienu svarīgu atziņu šodien uzzināju ,ka sparģeļus nedrīkst ēst - līdz šim brīnījos ,kas tās par nezālēm ,neuzdrošinājos pagaršot! Izrādās labi ,ka tā! ;D

valmierietis333    2 Neauglība , nospiedošā slimību izplatība , visi vēži utt - to biedējošo statistiku neviens nenoliegs - viss ir tikai politika un nauda , nekādas sirdsapziņas - to ietekmē dzīvesveids ,pārtika ,apkārtne-daba utt ,jo saindētāka ,jo sekas graujošākas! Papildus vēl uzbrūk ar mēģenes vīrusiem , un vēl vesela virkne ar paņēmieniem graut ļautiņu veselību , imunitāti!

To visu var mainīt , bet tikai pareizi domājošs diktators ,kam aiz muguras spēcīga sistēma, viens nav karotājs - tas ir tāpat kā saukt tuksnesī vai kaukt uz mēnesi , tā pat turienes iedzīvotāji nesadzirdēs!

-Es piemēram gribētu zināt cik daudzi no klātesošajiem ikdienā nelieto/nav uzsēdināti uz visa veida zālēm un tabletēm , kaut vai tās pašas pretapaugļošanās ,viagras ,saaukstēšanās - nemaz nerunājot par smagākām kaitēm - atslēga slēpjas tajā!
Ārstējot vienkāršu saaukstēšanos var noķert briesmīgākas kaites , ārstējot vienu orgānu - tiek sabojāts cits - un tā uz riņķi - bet kungiem naudiņa nāk!

Par šo tēmu varētu vēl daudz un dikti stāstīt , bet reti kuram tas interesē ,tādēļ izvēlos nedzesēt muti , ieņemt novērotāja pozu un ļaut iezemiešiem brīvi lidot no klints aizā - varbūt nākamajā dzīvē būs prātīgāki! Smadzeņu darbībai nepieciešami tauki! Spēks ir vēderā ,ne muskuļos - muskuļi ātri nogurst - bieži jāpiebaro!

av2    2 par jautaajumu, nee. Par paarmeeriibaam jebkuraa dziives jomaa, pilniigi esmu pret. Cilveekam ir jaabuut laimiigam, nevis jaakalpo savaam (sabiedriibas uzspiestaam ) iegribaam. Un nav svariigi, kas rada to laimes sajuutu, vai sportossana, vai maajas celssana, vai muuzika. Laimiigs cilveeks slimo daudz mazaak, vai neslimo vispaar.

InJanis  2   Johaidi !!!!! kads vel "narcisms " ????

Es pat par tadam lietam nedomaju.....................tulpisms, narcisms, onanisms, analisms, turkmenistanisms :-))))))

Ja cilveks ko tadu doma, ta ir vina darisana..............ja jau doma...........tad lieta ir svariga vinam.
Celovek govorit o tom sto jemu bolit ;-)))))))))))))))

S nastupajuscim tovarisci.

multi  1 3 Redz farmācijas biznesam un ārstiem jāpārtiek no svaiga gaisa, paši gan rīkles graužat dēļ liekas kapeikas. Pasaulē tā iekārtots, ka viss grozas ap naudu, bez naudas neesi nekas.

draboss  1 1 Klau, sevis, sava ķermeņa apbrīnošana, ko dēvē par narcisismu tagad ir kaut kāds homo paveids? :D Brīžam apbrīnoju cilvēku vēlmi apspriest terminus, kuru jēgu paši nesaprot.

MadamMango    2 Ir reāli gadījumi sportā kur sievietes lietojot hormon preperātus lai uzlabotu rezultātus pamazām pārvēršas par vīriešiem. mūsdienās maina dzimumu.atceros bija bildes pirms un pēc.
hormoniem ir tieša ietekme uz homoseksualitāti. un protams arī videi, bērna audzināšanai.

Paula6  2 1 Nē, nav fitness solis pretim homoseksualitātei, bet kas ir dzimis narciss, tāds tas arī paliek, neatkarīgi ne no kā. Nav jājauc kopā fitness, kultūristi un homoseksuāļi. Man ir pretjautājums: vai autors pats ir kādreiz nodarbojies ar fitnesu vai par to spriež tikai pastrādājot noliktavā un vērojot no malas?
Pārlieka nodarbošanās ar kaut ko, vienmēr būs pamats patoloģijai, bet saprātīga nodarbošanās ar fitnesu vai kultūrismu sniegs cilvēkam apmierinājumu ar sevi, dzīves enerģiju un prieku. Bieži esmu sporta zālē, kur pamatā cilvēki nodarbojas ar sportu LAI LABI JUSTOS. Traucēt attiecībām, laulībai vai draudzībai nemaz nav jābūt cilvēkam kādai patoloģijai, pat normāli cilvēki tās nespēj izveidot un uzturēt.
Par farmāciju un tās "kvalitāti" nemaz nerunāju...tas ir cits jautājums un dumu cilvēku sabiedrībā ir pietiekami, tāpēc nav ko piebāzt galvu ar tādiem jēdzeniem, par kuriem pašiem nav saprašanas...tās ir jāatstāj speciālistiem, kad būs vajadzība iet pie viņiem, tad arī varēs runāt.

RSQuattro      Ne jau fitness cilvēku padara par narcisu. Narciss viņš bija jau pirms ar fitnesu sāka nodarboties.
Un kāds sakars fitnesam ar homoseksuālismu? Prātiņ nāc mājās...

Drole      SLATE apstiprina, ka: "American fitness culture has always been bound up with gay identity, and today’s gyms.. would be unrecognizable without it. "

goo.gl/b9yZKD

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu